aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δύο «κλωτσούν» και ένας ανένδοτος

Ανόρθωση: Δύο «κλωτσούν» και ένας ανένδοτος

Βρίσκει «αγκάθια» η Ανόρθωση στην προσπάθεια για διακανονισμό με τους ποδοσφαιριστές.

Εμπόδια βρίσκει η προσπάθεια της Ανόρθωσης να έλθει σε διακανονισμό με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι άρχισαν τη διαδικασία προσφυγής. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι οι προειδοποιητικές επιστολές ξεπέρασαν τις δέκα, όμως εννέα από αυτές έχουν χαρακτηριστεί ως «επικίνδυνες». Οι δύο έχουν τακτοποιηθεί και πρόκειται για τους Γκασαμά (αποτελεί παρελθόν) και Καστέλ (θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν), οι οποίοι αποδέχθηκαν χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των δεδουλευμένων τους.

Με άλλους δύο οι επαφές συνεχίζονται σε καλό κλίμα και επικρατεί αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η «χρυσή» τομή. Κάπου εδώ αρχίζει ο «πονοκέφαλος». Δύο από τους καλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, με συμβόλαιο για τουλάχιστον ακόμη μία σεζόν, δεν βλέπουν ιδιαίτερα «ζεστά» το ενδεχόμενο να μην διεκδικήσουν χρήματα που δικαιούνται τα επόμενα χρόνια, ενώ άλλος ένας παρουσιάζεται ανένδοτος και ζητά ολόκληρο το ποσό που προνοεί το συμβόλαιό του.

Η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα για την ομάδα της Αμμοχώστου, καθώς εκπνέει σύντομα το τελεσίγραφο που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές για να πληρωθούν. Οι επαφές θα συνεχιστούν και θα ενταθούν, με στόχο η «Κυρία» να αποφύγει το εφιαλτικό σενάριο των προσφυγών. Χοντρά – χοντρά, σε βάθος χρόνου, η Ανόρθωση κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, θα της επιβληθεί εμπάργκο για τρεις μετεγγραφικές περιόδου, οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι, ενώ θα είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τα δεδουλευμένα τους καθώς επίσης και μέρος από το υπόλοιπο του συμβολαίου τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ