Ανόρθωση: Δύο φεύγουν, δύο μένουν. Χαρά για τον έναν, λύπη για τον άλλον

Ανακοινώθηκε η κλήση της Εθνικής Γεωργίας για τα παιχνίδια με Ελβετία και Κροατία. Στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης, «Αντώνης Καρράς» πάντα υπάρχει ενδιαφέρον για την Εθνική Γεωργίας από την στιγμή που τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Αυτή τη φορά δύο παίκτες της Ανόρθωσης κλήθηκαν στην αποστολή και πρόκειται για τους Λόρια και Νταουσβίλι. Εκτός έμεινε για πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθε στην «Κυρία» ο Οκριασβίλι, ενώ δεν συμπεριλαμβάνεται στην κλήση ούτε ο Κατσαράβα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Δένει τα κορδόνια του ο αντί-Μαργκάσα

Για τον Οκριασβίλι στην Ανόρθωση η αλήθεια είναι πως χάρηκαν για την εξέλιξη αυτή, αφού ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από πρόβλημα τραυματισμού και θα έχει την ευκαιρία στο διάστημα της διακοπής να ξεκουραστεί και να δουλέψει περισσότερο. Προπονείται κανονικά και είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Όσον αφορά τον Κατσαράβα ο πανύψηλος φορ περίμενε να δει το όνομά του στην κλήση, αφού είναι ανεβασμένος και έχει ως στόχο να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Βργκοτς στο «Goal»: «Ξέρω τι θέλει ο Κετσπάγια, αλλά…»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ