aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δύο επιστροφές, ένας αμφίβολος και ένας στο ιατρικό δελτίο

Ανόρθωση: Δύο επιστροφές, ένας αμφίβολος και ένας στο ιατρικό δελτίο

Από σήμερα η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ μπαίνει στην τελική της ευθεία και όλα δείχνουν πως ο Τσίσκο Μουνιόθ θα έχει αυξημένες επιλογές. Οι Κώστας Αρτυματάς και Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν από την προηγούμενη εβδομάδα ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και διεκδικούν φανέλα βασικού με την επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για δύο εκ των κορυφαίων παικτών της Ανόρθωσης την περασμένη σεζόν και στην ομάδα της Αμμοχώστου ευελπιστούν ότι η επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση θα συνδράμει στην ανάκαμψη της «Κυρίας».

Σε πορεία επιστροφής στην αγωνιστική δράση βρίσκονται επίσης οι Ουάρντα και Εμπραλίτζε. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός πέρασε αρκετές ώρες στο γυμναστήριο το διάστημα της διακοπής και δούλεψε αρκετά με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Στις προπονήσεις που ακολουθούν θα αξιολογείται καθημερινά η κατάστασή του και θα διαφανεί κατά πόσο θα είναι σε θέση να ενισχύσει το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας. Όσον αφορά τον Γεωργιανό εξτρέμ οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και εκτός απρόοπτου θα παραμείνει για τουλάχιστον άλλη μία εβδομάδα στο ιατρικό επιτελείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ