aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση – Δόξα: O MVP, η κρίσιμη φάση και η διαιτησία

Ανόρθωση – Δόξα: O MVP, η κρίσιμη φάση και η διαιτησία

Ο Νίκος Καλτσάς έκανε πολύ καλή δουλειά για ένα ακόμη παιχνίδι στη νίκη της Ανόρθωσης με 3-0 επί της Δόξας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 18η αγωνιστική. Ήταν πολύ δραστήριος, κινητικός και είχε διάθεση.

Ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα της Δόξας και κατάφερε να σκοράρει και ένα πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και σέρβιρε τον Χριστοφή όταν πέτυχε το 3-0. Ο Κύπριος επιθετικός μαγνήτισε τα βλέμματα καθώς ήταν εντυπωσιακός στα περίπου είκοσι λεπτά που αγωνίστηκε. Πέτυχε ένα γκολ και είχε αρκετά καλές στιγμές στο ματς, όπως η παράλληλη πάσα στον Μανθάτη. Όμως, ο τίτλος του MVP πάει στον Ελλαδίτη εξτρέμ.

Η καθοριστική φάση

Δίχως καμία αμφιβολία το πρώτο γκολ της Ανόρθωσης λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η «Κυρία» δεν ήταν καλή στο γήπεδο, αλλά το γκολ του Γκαλίτσιου σε ένα τόσο σημαντικό χρονικό σημείο τη βοήθησε πάρα πολύ στον ψυχολογικό τομέα.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Ονειρικό ντεμπούτο με γκολ για Χριστοφή, έτρεξε στον Τιμούρ

Η διαιτησία

Καλή σχετικά η διαιτησία του Φελλά και των βοηθών του. Προσπάθησε να είναι κοντά στις φάσεις, απέφυγε κάποιες κάρτες, αλλά σε γενικές γραμμές δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, ενώ βοηθήθηκε και από το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν είχε πολλές δύσκολες φάσεις.

Διαβάστε επίσης: «Κυρία» με άρωμα Ελλάδας και ιδανικό ντεμπούτο Χριστοφή! (vid & pics)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ