aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δόξα, χρήμα και τιμή!

Ανόρθωση: Δόξα, χρήμα και τιμή!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΛΙΝ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Χρήμα: €500.000 για το μπόνους νίκης στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ από την ΟΥΕΦΑ. Δόξα: για την πρώτη νίκη κυπριακής ομάδας στους ομίλους της νοεσύστατης διοργάνωσης και πρώτο «διπλό» της Ανόρθωσης σε εκτός έδρας παιχνίδι ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τιμή: το ισόπαλο 2-2 με τη Φλόρα στο ΓΣΠ πλήγωσε τον εγωισμό των παικτών της «Κυρίας», οι οποίοι θέλουν να πάρουν εκδίκηση απέναντι στους Εσθονούς και να αποδείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα.

Στο πολύχρωμό και ιστορικό Ταλίν, το οποίο παντρεύει μοναδικά την παλιά πόλη με τα μεσαιωνικά τείχη και τα παραδοσιακά σπίτια με το σύγχρονο κομμάτι, όπου κυριαρχούν οι ουρανοξύστες, οι μεγάλες λεωφόροι και τα μοντέρνα κτήρια, η ομάδα της Αμμοχώστου δίνει νέες ευρωπαϊκές εξετάσεις. Αντιμετωπίζει τη Φλόρα (17:30, Cytavision3) στη «Λε Κοκ» Αρένα, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και έχει ισχυρά κίνητρα για να κυνηγήσει το «διπλό».

«Δεν ξεχάσαμε τι συνέβη στο ΓΣΠ πριν 15 μέρες με τη Φλόρα, θυμόμαστε πώς χάθηκαν οι τρεις βαθμοί. Θέλουμε να πάρουμε πίσω αυτό που μας ανήκε στη Λευκωσία, αν και δεν μας φταίει κανείς που δεν τα καταφέραμε», είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση δίχως να προκύψει οποιοδήποτε απρόοπτο. Πέραν των Λόρια, Λάφερτι και Μπουσουλάτζιτς που έμειναν στην Κύπρο οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές κρίνονται ετοιμοπόλεμοι.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ομόνοια, όμως δεν αποκλείεται να προβεί σε μερικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς ακολουθεί σε μόλις τρεις μέρες το παιχνίδι με την Πάφο. Ο Τζουρ θα είναι στην εστία και θα έχει μπροστά του τετράδα στην άμυνα -από δεξιά προς αριστερά- τους Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Ρισβάνη και Κορέια.

Στη μεσαία γραμμή δύσκολα θα σπάσει το «δίδυμο» Αρτυματά – Χουσμπάουερ, με τους Πόποβιτς και Χριστοδουλόπουλο να διεκδικούν τη θέση του επιτελικού μέσου. Ο Ουάρντα θα είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης, Ντέλετιτς και Καλτσάς ερίζουν για τη θέση στα δεξιά με τον Κατσαράβα να διατηρείται στην κορυφή της επίθεσης.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ