aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Διπλό» για ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την αναρρίχηση

Ανόρθωση: «Διπλό» για ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την αναρρίχηση

Από το ΓΣΠ περνά η συνέχιση της προσπάθειας της Ανόρθωσης να πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας. Πάει σήμερα στο στάδιο της πρωτεύουσας για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με στόχο να… τριτώσει το καλό. Μετρά δύο σερί νίκες (απέναντι στην Ομόνοια και την Πάφος FC) και αναζητά ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την αναρρίχηση.

Το θετικό για τους κυανόλευκους είναι ότι γνωρίζουν το μονοπάτι της νίκης στο ΓΣΠ, αφού προ εικοσαημέρου είχαν πετύχει σπουδαίο «διπλό» το ντέρμπι με την Ομόνοια και το ίδιο θα επιδιώξουν και σήμερα. Το πλάνο αναμένεται πανομοιότυπο, με πλήρη σεβασμό στους Τακτακαλίτες, οι οποίοι τους είχαν «ζορίσει» αρκετά στην περσινή περίοδο. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ο Ολυμπιακός ήταν αντίπαλός τους στον τελικό κυπέλλου που αποτέλεσε και το εφαλτήριο για την ευρωπαϊκή διάκριση.

Ο Γκιόργκι Λόρια παραλαμβάνοντας το έπαθλό του για τις καλύτερες αποκρούσεις για την τρίτη και την όγδοη αγωνιστική τόνισε ότι «το φετινό πρωτάθλημα έχει πολλές ομάδες δυνατές που μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα» και πρόσθεσε: «όλες οι ομάδες είναι δυνατές, δεν μπορείς να ξέρεις ποιος θα κερδίσει σε κάθε αγώνα και αυτό ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος».

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για την «Κυρία» είναι η ομαλή επάνοδος μετά από διακοπή. Στον τομέα αυτό, κατά καιρούς παρουσιάζει «αναταράξεις» και προβλημάτισε τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος καλείται να καθοδηγήσει τους παίκτες του για να αντεπεξέλθουν στην ανηφόρα. Οι δυνατότητες υπάρχουν κι έχουν επιβεβαιωθεί. Σήμερα θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, πολύ πιθανόν να χρησιμοποιήσει και τον Λάφερτι, ο οποίος έλειψε από προηγούμενους αγώνες λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ