Η πόρτα της εξόδου της Ανόρθωσης δεν έκλεισε μετά την αποχώρηση του Τζέισον Πάντσεον. Δύο εικοσιτετρώρα αργότερα τη διάβηκε ο Βαραζντάτ Χαρογιάν με την Ανόρθωση να ενημερώνει το μεσημέρι της Παρασκευής (17/3) για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αρμένιο κεντρικό αμυντικό.
Ο αρχηγός της εθνικής Αρμενίας ήλθε με προοπτική να γίνει ο ηγέτης στην άμυνα της Ανόρθωσης και για χάρη του δαπανήθηκε ένα μεγάλο συμβόλαιο, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μηνιαίες απολαβές του ξεπερνούσαν τις 30 χιλιάδες ευρώ. Ο Χαρογιάν αγωνίστηκε σε 22 αγώνες με τη φανέλα της «Κυρίας» και πέτυχε ένα γκολ, χωρίς να δικαιώσει τις προσδοκίες. Είχε συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, εντούτοις η ομάδα της Αμμοχώστου προχώρησε σε συναινετικό διαζύγιο.
Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
H Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Varazdat Haroyan.
Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 22 επίσημους αγώνες με την Ανόρθωση σκοράροντας μια φορά. Ευχόμαστε στον Vato καλή συνέχεια στην καριέρα του.