aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δίαυλος επικοινωνίας με Γαλλία

Ανόρθωση: Δίαυλος επικοινωνίας με Γαλλία

Η γαλλική αγορά απασχολούσε την Ανόρθωση πού και πού την προηγούμενη 15ετία. Πλέον, οι κυανόλευκοι αναμένεται να έχουν περισσότερο την προσοχή τους προς τη χώρα της Δυτικής Ευρώπης. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχουν ήδη εντοπίσει ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν και εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί τους.

Καθόλου άσχετη η στροφή προς τη Γαλλία με την πρόσφατη πρόσληψη του Σάββα Δαμιανού ως επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ. Κατά την παρουσία του ως προπονητής στελέχωνε τον κατάλογο Α της Αλκής ως επί το πλείστον με Γάλλους (Ζαν-Μπατίστ Πιερατζί, Κριστοφέρ Γκλομπάρντ, Ζοφρέ Μαλφλερί, Μπιλάλ Αμντί, Σαφίκ Τιγκρουντζά, Αμπντελαγέ Ντιακιτέ, Γιοάν Τριμπό, Τζόχαν Λετσελτέ, Ντιλάν Ντουβεντρού, Ρομαϊ Νταβιγκνί, Αρνό Ονορέ).

Έχοντας δημιουργήσει εκεί διασυνδέσεις λοιπόν, είναι φυσικό να στρέφει την προσοχή του σε γνώριμα λημέρια για την κατάλληλη ενίσχυση της ομάδας της Αμμοχώστου.

Σε διαφορετικές περιόδους κατά το παρελθόν, η Ανόρθωση είχε στη σύνθεση της εφτά Γάλλους:

Βενσάν Μπεσά (2018-19)
Έργουιν Κοφί (2018-20)
Ζερεμί Μανζορό (2016-17*)
Λέο Σβέχλεν (2015-16)
Ματιέ Βαλβέρντ (2012-16)
Μπρουνό Σεϊρού (2009-10**)
Σεντρίκ Μπαρντό (2007-08)
* Αποχώρησε τον Ιανουάριο. ** Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ