aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Διαφορά με Δημητρίου, αλλά δεν κλείνει την πόρτα

Ανόρθωση: Διαφορά με Δημητρίου, αλλά δεν κλείνει την πόρτα

Στον «πάγο» μέχρι νεοτέρας βρίσκεται το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Μάριου Δημητρίου στην Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν μένει αδιάφορη με την περίπτωση του 27χρονου δεξιοπόδαρου μπακ, καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν ο Κύπριος ποδοσφαιριστής ήταν εκ των διακριθέντων της ΠΑΕΕΚ και έδειξε ότι δικαιούται δεύτερη ευκαιρία για καριέρα σε μεγάλη ομάδα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της «Κυρίας» άλλη μια διαθέσιμη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας, πέραν του Αμπαρτζουμιάν, και η επιλογή του Δημητρίου κερδίζει έδαφος από την στιγμή που δεν προϋποθέτει αποχώρηση παίκτη από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Όπως αποκάλυψε εδώ και μέρες το Goal.com.cy η Ανόρθωση αξιολόγησε θετικά τον Δημητρίου, ο οποίος προτάθηκε μέσω του ατζέντη του και οι δύο πλευρές είχαν διερευνητική επαφή, ώστε να γνωστοποιηθούν τα οικονομικά δεδομένα ενδεχόμενης μετεγγραφής. Οι κυανόλευκοι κρίνουν κάπως υψηλές τις απαιτήσεις του Δημητρίου, όμως δεν κλείνουν την πόρτα. Στον αντίποδα ο ποδοσφαιριστής είναι ξεκάθαρο πως θέλει να εξαργυρώσει την καλή παρουσία του στην ΠΑΕΕΚ με μια μετεγγραφή σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και πολύ πιθανόν εάν δεν μπει στο κόλπο της διεκδίκησης κάποια άλλη ομάδα να κτυπήσει ξανά την πόρτα της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ