aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Διαφωνεί με την αναβολή, δεν συζητα με Παντελή!

Ανόρθωση: Διαφωνεί με την αναβολή, δεν συζητα με Παντελή!

Καμία συνάντηση δεν θα γίνει ανάμεσα σε Ευγένιο Χαμπουλά και Ανδρέα Παντελή. Πληροφορίες που μετέδοσε η εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου στο ραδιόφωνο του «Active» (107.4 & 102.5) λένε πως αν και ζητήθηκε συνάντηση από τον πρώην πρόεδρο της Ανόρθωσης, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει αφού ήδη η υπόθεση έχει πάρει τον νομικό δρόμο.

Μάλιστα όπως μας λέχθηκε από μέλος του διοικητικού συμβούλιου της Ανόρθωσης ο Ανδρέας Παντελή παρά το γεγονός πως είχε χρόνο να δώσει τις απαντήσεις δεν το έπραξε ή και αν το έπραξε οι απαντήσεις δεν ήταν ικανοποιητικές και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της αφού την χειρίζονται οι νομικοί σύμβουλοι της Ανόρθωσης.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η διοίκηση της Ανόρθωσης διαφωνεί με την απόφαση για αναβολή του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και όπως μας ανέφερε μέλος του διοικητικού συμβούλιου της «Μεγάλης Κυρίας» η διοίκηση Ευγένιου Χαμπουλλά δεν ήταν παρούσα στη συνάντηση με την ΚΟΠ για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Όπως μας λέχθηκε θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση εντός της ημέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ