aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα

Ανόρθωση: Δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα

Η ήττα από τη Δόξα μοιάζει «αχώνευτη», ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, αλλά η ποδοσφαιρική ζωή συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς για την Ανόρθωση. Μεθαύριο, η ομάδα της Αμμοχώστου μπαίνει στη δράση των ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 13 χρόνια και δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα.

Η απουσία ήταν μακρά, οι στόχοι για τη διάκριση είναι «ζωντανοί» και οι κυανόλευκοι καλούνται να φορέσουν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι για να επιστρέψουν τα χαμόγελα. Η Παρτίζαν Βελιγραδίου είναι ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά είναι διάχυτη η πεποίθηση ότι με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούν να φτάσουν στο ζητούμενο που είναι το τρίποντο. Η πρώτη αναμέτρηση στους ομίλους θεωρείται κλειδί, αφού μία επιτυχία δίνει πάντα ισχυρή δυναμική.

Στη μάχη θα μπουν και οι φίλοι της «Κυρίας». Όπως έγινε γνωστό, έχουν διατεθεί 3.000 ευρωπαϊκά πακέτα, ενώ χθες το απόγευμα άρχισε και η προπώληση των εισιτηρίων, πακέτων και μεμονωμένων, για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ