aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δεν θα έχει την ίδια δυνατότητα, πάει στην αμέσως επόμενη καλύτερη λύση

Ανόρθωση: Δεν θα έχει την ίδια δυνατότητα, πάει στην αμέσως επόμενη καλύτερη λύση

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει διά ζώσης τη Ραπίντ Βιέννης δύο φορές, ταξιδεύοντας στην Αυστρία για τα παιχνίδια της με τη Σπάρτα Πράγας και τη ΛΑΣΚ. Δεν θα έχει όμως τη δυνατότητα να πράξει το ίδιο και με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο λόγος είναι ότι δεν μεσολαβεί παιχνίδι εγχώριας διοργάνωσης για την ισραηλινή ομάδα, πριν από το πρώτο ματς των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ με τη «Μεγάλη Κυρία», που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Αυγούστου στο Στάδιο Τέρνερ.

Έτσι, ο Γεωργιανός προπονητής θα κάνει την «κατασκοπία» του με την αμέσως επόμενη καλύτερη λύση: την παρακολούθηση δηλαδή των αγώνων της αντιπάλου μέσω βίντεο. Ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» άφησε πίσω την ψεσινή ρεβάνς με τους Αυστριακούς και έπιασε δουλειά, στοχεύοντας στην εξασφάλιση θετικού αποτελέσματος στο Ισραήλ από πλευράς κυανολεύκων.

Με την ομάδα του πιο έτοιμη αγωνιστικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Ραπίντ, ευελπιστεί πως στη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης από ό,τι ψες.

Ακόμα, όπως σας ενημερώσαμε προ εβδομάδων, ο Κετσπάγια δεν ευνοεί αναβολή του ματς της πρεμιέρας με την ΠΑΕΕΚ. Ακριβώς, επειδή θέλει να προσθέσουν 90λεπτο οι ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι λόγω κορωνοϊού στερήθηκαν απαραίτητα φιλικά προετοιμασίας, γεγονός που στοίχησε στις αναμετρήσεις με την ομάδα της Βιέννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ