aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δεν πάρθηκε (ακόμα) απόφαση για αίτημα αναβολής του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση: Δεν πάρθηκε (ακόμα) απόφαση για αίτημα αναβολής του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Ο εφιάλτης του κορωνοϊού ξύπνησε στην Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου ανακοίνωσε εφτά κρούσματα το απόγευμα της Δευτέρας (3/1) εκ των οποίων τα έξι αφορούν ποδοσφαιριστές. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα πλείστα (αν όχι όλα) αφορούν ποδοσφαιριστές του καταλόγου Α.

Επομένως η «Κυρία» έχει το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για αναβολή του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που είναι ορισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο «σε περίπτωση που υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα οι οποίοι είναι στο κατάλογο Α, της ομάδας Ανδρών του σωματείου, τότε οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι εντός 7 ημερών από το πρώτο θετικό κρούσμα, μετά από αίτημα του Σωματείου, αναβάλλονται».

Πάντως, για την ώρα δεν πάρθηκε απόφαση για υποβολή αιτήματος στην ΚΟΠ ώστε να αναβληθεί το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ. Τα επιδημιολογικά δεδομένα μέρα με τη μέρα χειροτερεύουν και η διοίκηση της Ανόρθωσης θα τηρήσει στάση αναμονής προτού λάβει αποφάσεις. Θυμίζουμε πως η ομάδα της Αμμοχώστου ανακοίνωσε τις προηγούμενες μέρες άλλα τρία κρούσματα, εκ των οποίων τα δύο αφορούν ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ