aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δεν παίρνει μπρος ο Νινούα των 850 χιλιάδων ευρώ

Ανόρθωση: Δεν παίρνει μπρος ο Νινούα των 850 χιλιάδων ευρώ

Μία πολλά υποσχόμενη προσθήκη στην Ανόρθωση το καλοκαίρι ήταν αναμφίβολα ο Νίκα Νινούα. Ποδοσφαιριστής με εξαιρετικές συστάσεις από την πατρίδα του και μία τεράστια επένδυση για τον ΠΑΟΚ, που τον παραχώρησε δανεικό στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Μόνο που ο Γεωργιανός διεθνής δεν έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει τα εξαιρετικά σχόλια που τον συνοδεύουν. Στην «Κυρία» έχει όλα κι όλα 86 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα (έπαιξε σε τρία ματς, εκ των οποίων άρχισε βασικός σε εκείνο το «εφιαλτικό» πρώτο μέρος στον αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο), ενώ στην Ευρώπη είναι μονίμως στον πάγκο ή εκτός αποστολής.

Εκτός αποστολής θα είναι και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς. Είναι ενδεικτικό ότι η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωρίζει πολύ καλά τον Νινούα, γι’ αυτό άλλωστε και επεδίωξε επίμονα την απόκτηση του. Τίποτα, όμως δεν δείχνει ότι έχει εγκλιματιστεί. Πολύ περισσότερο, τίποτε δεν συνηγορεί ότι ήταν καλή η κίνηση του ΠΑΟΚ να πληρώσει 850 χιλιάδες ευρώ στη Διναμό Τιφλίδας για τον αποκτήσει.

Ο Γεωργιανός διεθνής μέσος συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του κι ο ΠΑΟΚ τον αγόρασε σε «πλειστηριασμό» με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες! Στην πατρίδα του έκανε… «παπάδες», αφού στα 20 του χρόνια είχε ηγετικό ρόλο στην ομάδα του, ενώ έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές. Από την ημέρα που μετεγγράφηκε στη Θεσσαλονίκης, δεν κατάφερε να πάρει μπρος και να βρει τα πόδια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ