aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δεν κρύβουν τους στόχους τους

Ανόρθωση: Δεν κρύβουν τους στόχους τους

Στην Ανόρθωση δεν συνηθίζουν να κρύβονται όσον αφορά στους στόχους τους. Κι ο πρόεδρος της δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Αφού εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί καλύτερη στη νέα σεζόν, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς οριοθέτησε τον πήχη: «Πέρσι πήραμε το κύπελλο και αυτός μας δημιουργεί περισσότερες ευθύνες να υπερασπιστούμε τον τίτλο και να δούμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη. Πάμε για πρωτάθλημα και κύπελλο αφού αυτοί είναι πάντα οι στόχοι μας».

Μιλώντας στον Σούπερ Σπορτ fm, ο πρόεδρος της «Κυρίας» έθεσε ως στόχο της ευρωπαϊκής της διαδρομής τη συμμετοχή στους ομίλους: «Θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις την είσοδο στους ομίλους που έχουμε πολύ ανάγκη αφού η μακρόχρονη απουσία από την Ευρώπη έχει συσσωρεύσει οικονομικές υποχρεώσεις.

Εργαζόμαστε νυχθημερόν στη διοίκηση και στα γραφεία. Η αγωνιστική επιτυχία φέρνει και τα ανάλογα οικονομικά οφέλη. Θα έρθει η ώρα της Ανόρθωσης. Όπως εκείνη άνοιξε το δρόμο για τις κυπριακές ομάδες, έτσι να συνεχίσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ