aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δεν ήταν γραφτό να γίνει το φιλικό, αναμένονται τα pcr

Ανόρθωση: Δεν ήταν γραφτό να γίνει το φιλικό, αναμένονται τα pcr

Δεν ήταν γραφτό να διεξαχθεί τα φιλικό ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα. Λες και… δεν ήθελε να διεξαχθεί. Πρώτα ήταν η ασυνεννοησία με το Τσίρειο, αφού ορίστηκε αρχικό το παιχνίδι την ώρα που ήταν παραλλήλως ορισμένοι αγώνες στίβου. Βρέθηκε λύση τελικά και θα παιζόταν το ματς στο γήπεδο της Παρεκκλησιάς, αλλά όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο… κορωνοϊός γελάει.

Ποδοσφαιριστής της «Μεγάλης Κυρίας» βρέθηκε θετικός στον ιό και έτσι δεν υπήρχε επιλογή από την αναβολή του ματς.
Σίγουρα θα προτιμούσαν οι Τιμούρ Κετσπάγια και Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να γινόταν το παιχνίδι, ώστε να τηρηθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας. Πάνω από όλα, όμως, είναι η προστασία των άλλων ποδοσφαιριστών.

Εκεί εστιάζεται πλέον η προσοχή της Ανόρθωσης, με την ελπίδα πως ο ιός δεν θα εξαπλωθεί στις τάξεις της, κάτι που θα επιφέρει μεγαλύτερα προβλήματα σε περίοδο προετοιμασίες.

Όπως διέρρευσε, τα rapid test στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων της Αμμοχώστου ήταν αρνητικά και πλέον, αναμένονται αύριο τα αποτελέσματα των pcr.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ