aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δεν ενόχλησε η απώλεια του Έσελινγκ, αλλά η ολιγωρία

Ανόρθωση: Δεν ενόχλησε η απώλεια του Έσελινγκ, αλλά η ολιγωρία

Το «ναυάγιο» της μετεγγραφής του Μπερτ Έσελινγκ δεν άρεσε στην πλειονότητα των φίλων της Ανόρθωσης. Δεν ενόχλησε τόσο πολύ η απώλεια του Ολλανδού στόπερ, όσο η «ολιγωρία» που παρατηρήθηκε στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Εφόσον ήταν «κλειστός», είχε αποδεχθεί την πρόταση των κυανόλευκων και… ρωτούσε πότε θα είναι η επόμενη προπόνηση για να συμμετάσχει, υποστηρίζεται ότι έπρεπε να έχουν πέσει και οι υπογραφές.

Επί της ουσίας, η «Κυρία» χάνει έναν ποδοσφαιριστή (για ένα ποσό που δεν ξεπερνά τις 2-2,5 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως) που θα μπορούσε να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Εκεί όπου ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει εντοπίσει σωρεία λαθών, όχι μόνο στην τρέχουσα περίοδο, αλλά και στην περσινή. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή (αρχές Ιανουαρίου), είχε αποχωρήσει κακήν κακώς ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Για την απώλεια του Έσελινγκ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ανέφερε: «Δεν έχουμε πράγματα να κρύψουμε σχετικά με το τι έγινε. Υπήρξε ενδιαφέρον τις προηγούμενες εβδομάδες και τις τελευταίες ημέρες η πλευρά του ποδοσφαιριστή επανήλθε. Όταν η περίπτωση του έγινε προσιτή και αφού το παιδί είναι σε μια ηλικία που μπορεί να εγγραφεί στον κατάλογο Β αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Φάνηκε ότι υπήρχε συμφωνία, όμως εκεί που όλα έδειχναν ότι έμειναν τα τυπικά για τις υπογραφές, η στάση του ποδοσφαιριστή άλλαξε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ