aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν έφερε πανικό, αλλά προβληματισμό στον Κετσπάγια

Ανόρθωση: Δεν έφερε πανικό, αλλά προβληματισμό στον Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Ανόρθωσης μόλις ολοκληρώθηκε και η ήττα με 0-1 από τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι δεν μπορεί παρά να είναι ένα αποτέλεσμα σε φιλικό, στο οποίο ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του κατέγραψαν θετικά και αρνητικά.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Δύο κινήσεις στο χέρι με Αρτυματά για Τιμούρ

Δεν είναι φιλικό, το οποίο μπορεί να φέρει πανικό ή προβληματισμό, αν και σίγουρα ο τεχνικός «Κυρίας» θα είδε αρκετά πράγματα τα οποία δεν του άρεσαν και θα προσπαθήσει να τα διορθώσει. Έγιναν αλλαγές και κάποιες δοκιμές οι οποίες έπαιξαν και αυτές τον ρόλο τους, ενώ κάποιοι από τους νέους ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν και λίγο περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν.

Πλέον, στην Ανόρθωση προετοιμάζονται για την αναχώρηση της ομάδας, την ερχόμενη Τρίτη, με τελικό προορισμό την Ολλανδία. Εκεί όπου θα βάλει τις βάσεις για τη φετινή χρονιά και θα δώσει και πέντε φιλικά παιχνίδια μονταρίσματος. Ο Κετσπάγια θα έχει δυο βδομάδες για να δουλέψει με τους παίκτες του σε τακτική, φυσική κατάσταση και όχι μόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ