aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν αγχώνεται για τον Βασιλακάκη ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Δεν αγχώνεται για τον Βασιλακάκη ο Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα μυϊκό πρόβλημα αντιμετώπισε ο Θεόδωρος Βασιλακάκης στο παιχνίδι μεταξύ της Ανόρθωσης με τη Νέα Σαλαμίνα και λίγο πριν το φινάλε έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Ελλαδίτης μέσος δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό και αναμένεται ότι θα είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα της Ανόρθωσης με τον Εθνικό Άχνας στο γήπεδό της.

Έρχεται και η διακοπή που θα δώσει τον χρόνο στον μέσο της Ανόρθωσης να αποθεραπευτεί χωρίς να πιεστεί. Έτσι, θα είναι ετοιμοπόλεμος σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις. Μπορεί να μην έχει κερδίσει φανέλα βασικού ακόμη ο Βασιλακάκης, αλλά είναι παίκτης που πιστεύει ο Κετσπάγια ότι μπορεί να βοηθήσει και θα έρθει η ώρα που θα του δώσει συνεχόμενα παιχνίδια. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα κατέγραψε μόλις την τρίτη του συμμετοχή και ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ