aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δεν άφησαν ούτε για δείγμα!

Ανόρθωση: Δεν άφησαν ούτε για δείγμα!

Οι φίλοι της Ανόρθωσης εξάντλησαν τα εισιτήρια που είχαν στην διάθεση τους για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Απόλλων στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Αναλυτικά: «Λίγο μετά το άνοιγμα του συστήματος ηλεκτρονικής διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου Απόλλων – Ανόρθωσις, έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Δυστυχώς η τεράστια ζήτηση δεν ήταν δυνατό να εξυπηρετηθεί από τα εισιτήρια που μας παραχωρήθηκαν. Τα εισιτήρια για τους φίλους της Ανόρθωσης οι οποίοι προμηθεύτηκαν τα αντίστοιχα κουπόνια από το ηλεκτρονικό σύστημα, είναι διαθέσιμα στην μπουτίκ όπως και στο ΑΤΙ από τις 16:00 μέχρι τις 19:00. Την Τρίτη από τις 16:00 μέχρι τις 19:00 θα είναι διαθέσιμα και στο «Θεμιστόκλειο».

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους φίλους της ομάδας μας για τον ζήλο και την αφοσίωσή τους. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε ολόκληρη τη ζήτηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ