aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δελτίο προόδου στο ΓΣΠ

Ανόρθωση: Δελτίο προόδου στο ΓΣΠ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά φέτος και μόλις για δεύτερη μέσα στο 2022 θα κυνηγήσει αύριο η Ανόρθωση στο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Σε δέκα μήνες η ομάδα της Αμμοχώστου δεν κατάφερε να «κολλήσει» επιτυχία περισσότερες από μία φορά και γι’ αυτό άλλωστε την περσινή σεζόν απέτυχε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ στο τρέχον πρωτάθλημα απώλεσε 13 βαθμούς στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές.

Κόντρα στη Δόξα οι κυανόλευκοι έβαλαν τέλος στο σερί τεσσάρων αγώνων άνευ νίκης. Μεσοβδόμαδα χωρίς να ιδρώσουν πέρασαν το εμπόδιο της ΠΑΕΕΚ και πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης στους «16» του κυπέλλου και αύριο εκστρατεύουν στη Λευκωσία όπου καλούνται να περάσουν με επιτυχία το δελτίο προόδου με αντίπαλο την Ομόνοια.

Ο Τσίσκο Μουνιόθ όχι μόνο δεν παρασύρεται από τις έξι διαδοχικές ήττες της Ομόνοιας (εκ των οποίων οι πέντε τελευταίες χωρίς να σκοράρει), αλλά προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές του ότι ο αντίπαλος θα έχει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο.

Πέραν των Αμπαρτζουμιάν και Εμπραλίντζε, οι οποίοι παραμένουν στο ιατρικό δελτίο και προπονούνται ατομικά, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Λόρια, Αντωνίου και Σάμπο δηλώνουν «παρών» και θα διατηρηθούν στο αρχικό σχήμα, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Αρτυματάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ