aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δελεάζει τον Αρτυματά, η πρόταση που έχει στα χέρια του

Ανόρθωση: Δελεάζει τον Αρτυματά, η πρόταση που έχει στα χέρια του

Η προσπάθεια ενίσχυσης της Ανόρθωσης συνεχίζεται με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο «ναι» ή το «όχι» του Σουηδού Μάρκους Ροντέν, αλλά ταυτόχρονα προκύπτουν εξελίξεις και στο μέτωπο των ανανεώσεων. Όπως αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, η διοίκηση της «Κυρίας» θέλει διακαώς να κρατήσει τον αρχηγό της, γι’ αυτό κι έκανε βελτιωμένη πρόταση στον Κώστα Αρτυματά. Ο 28χρονος διεθνής μέσος συναντήθηκε κατ’ επανάληψη με τον πρόεδρο της Εταιρείας Ευγένιο Χαμπουλλά, αλλά δεν έχει ακόμη απαντήσει.

Η πρόταση που έχει στα χέρια του αφορά πολυετές συμβόλαιο με αισθητά αυξημένες απολαβές. Όταν έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2019, είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο που προνοούσε ετήσια αύξηση απολαβών, αρχίζοντας σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, από τις 110 χιλιάδες ευρώ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση για το νέο πολυετές συμβόλαιο θα αρχίζει με ένα ποσό που θα ξεπερνά τις 180 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Με απλά λόγια, ο Κώστας Αρτυματάς, αν τελικά παραμείνει στην «Κυρία», θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Κύπριος παίκτης της τα τελευταία χρόνια. Η πλευρά Αρτυματά, οι εκπρόσωποί του δηλαδή, δεν έχει δώσει ακόμη την τελική τους απάντηση ή αντιπρόταση, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις διαπραγματεύεται από θέση ισχύος. Από την άλλη, η προσφορά της διοίκησης των κυανόλευκων, με τα δεδομένα του 2022, θεωρείται ικανοποιητική έως δελεαστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ