aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δείχνει ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο

Ανόρθωση: Δείχνει ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Αν όντως το προχθεσινό φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ ήταν «υψηλών απαιτήσεων», η Ανόρθωση δείχνει ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο. Συμπέρασμα που δεν έχει να κάνει μόνο με το τελικό αποτέλεσμα. Η «Κυρία» πήρε την πιο ξεκούραστη νίκη της στα φιλικά, με 2-0, αλλά για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ικανοποίησε τους (λιγότερους από 500) οπαδούς της.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε ποδοσφαιριστές που σε ένα δωδεκαήμερο θα είναι έτοιμοι να ριχθούν στη μάχη του πρωταθλήματος. Είδε, επίσης, το τελευταίο απόκτημά του, τον Γιόζεφ Χουσμπάουερ να είναι αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με το ντεμπούτο του. Δεν είναι πιο γρήγορος στα πόδια, αλλά μπορεί να μοιράσει παιχνίδι και ασίστ, όπως έκανε στο πρώτο τέρμα που πέτυχε ο Καλτσάς. Και μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα ενδέχεται να βελτιωθεί και η φυσική του κατάσταση.

Ο Γεωργιανός τεχνικός είδε τον Δημήτρη Χριστοφή να είναι ο πιο ορεξάτος παίκτης του γηπέδου, να τρέχει ασταμάτητα, να πιέζει αντιπάλους και να πετυχαίνει κι ένα τέρμα από ατομική προσπάθεια. Είδε την ομάδα του να μην επιτρέπει στην αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες παρά μόνο σε 1-2 περιπτώσεις, είδε τον Ελουντού να αγωνίζεται για πρώτη φορά σε φιλικό, για ένα μισάωρο, είδε τον Κορέια να διατηρείται σε ψηλά επίπεδα ποιότητας και γενικά το απόγευμά του ήταν πιο ήρεμο απ’ ό,τι τα προηγούμενα ματς προετοιμασίας της «Κυρίας».

Το αποτέλεσμα κρίθηκε σε ένα εξάλεπτο 15’-20’ με καλά τελειώματα από τον Καλτσά και τον Χριστοφή, ενώ μεγάλες χαμένες ευκαιρίες κατέγραψαν οι Κατσαράβα, Χουσμπάουερ, Χριστοφή και Ελουντού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ