aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Χτύπησε και την πόρτα του Αλ Τάαμαρι!

Ανόρθωση: Χτύπησε και την πόρτα του Αλ Τάαμαρι!

Τελευταία ημέρα των μετεγγραφών σήμερα και ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν επιφύλαξε οποιαδήποτε έκπληξη στους φίλους της Ανόρθωσης. Έψαξε τρίτη προσθήκη που θα κάνει τη διαφορά, κι όταν «χάλασε» του Λάζαρου Χριστοδολόπουλου, κτύπησε κι άλλες πόρτες.

Τις τελευταίες ώρες, σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι, μεταξύ πολλών άλλων, έγινε κρούση ακόμη και στον Μούσα Αλ Τάαμαρι, αλλά οι όποιες προσπάθειες δεν απέδωσαν. Έτσι χωρίς εκπλήξεις από τα «παραθυράκια» μετεγγραφών που υπάρχουν για τη Δευτέρα (επιτρέπονται οι μετεγγραφές παικτών από την εγχώρια αγορά), η «Κυρία» θα συνεχίσει με το υφιστάμενο ρόστερ της.

Αν και βρέθηκε προ των πυλών του Άρη ο Τάαμαρι δεν θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα με τους Θεσσαλονικείς να προχωρούν στην απόκτηση του Μπρούνο από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Μάλιστα, ο Τάαμαρι στο σημερινό (30/1) αγώνα με την Μπέρσχοτ, χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο στην ήττα με 1-0 της Λέουβεν.

Διαθέσιμοι για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα είναι οι Μουρτάζ Νταουσβίλι και Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Οκριασβίλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ