Ανόρθωση / Χριστοδουλόπουλος: Ο φευγάτος Σπανός και το «ναι» του Αγγελόπουλου

Λίγες ώρες μετά το Ατρόμητος-Ολυμπιακός, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστέριου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον σύλλογο! Ο Γιώργος Σπανός (περί ου ο λόγος) το έκανε γνωστό μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου το πρωί της Δευτέρας.

Ο Γιώργος Σπανός μετά από 16 χρόνια (Χαλκηδόνα αρχικά, Ατρόμητος στη συνέχεια) τόνισε πως θα αποχωρήσει από τους «κυανόλευκους» λέγοντας μεταξύ άλλων πως «θα αφήσω μια ομάδα με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες».

Θυμίζουμε πως ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου ήταν αυτός που άναψε «κόκκινο» για μετεγγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Ανόρθωση. Ο Τεχνικός Διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος ήταν θετικός στο αίτημα του έμπειρου μεσοεπιθετικού να μείνει ελεύθερος όμως η μετεγγραφή «κόλλησε» στην άρνηση του Σπανού.

Είναι ικανή η προαναγγελία αποχώρησης του Σπανού να διαφοροποιήσει τα δεδομένα; Πάντως, ο χρόνος πιέζει, διανύουμε την τελευταία βδομάδα της μετεγγραφικής περιόδου και στην Ανόρθωση δεν έχουν περιθώριο για «παζάρια» και αναμονή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ