Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Χρειάζεται όλα εκείνα που της έλειψαν - Ετοιμάζει αλλαγές ο Ελ Μαέστρο

Ανόρθωση: Χρειάζεται όλα εκείνα που της έλειψαν – Ετοιμάζει αλλαγές ο Ελ Μαέστρο

Στο πιθανότερο σενάριο, στο ματς με τον Απόλλωνα, ο Σέρβος τεχνικός θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα

Η εβδομάδα κύλησε αργά και βασανιστικά στο «Αντώνης Καράς». Ως ένα βαθμό αναμενόμενο, αφού των καθημερινών προπονήσεων της Ανόρθωσης, προηγήθηκε μια κάκιστη εμφάνιση, όπως αυτή στην πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΛ.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία προσπάθησαν να ξυπνήσουν το φιλότιμο των ποδοσφαιριστών με στόχο να φορέσουν το καλό τους κοστούμι στην αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα και πάλι στη Λεμεσό. Ο βαθμός δυσκολίας του ματς είναι δεδομένος, αλλά το πρώτιστο ζητούμενο για τους κυανόλευκους είναι η βελτίωση.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αντιπροσωπεία της Freedom QJ League στην Κύπρο για την ανάπτυξη των ακαδημιών

Ο Νέστορ Ελ Μαέστρο καλείται να βάλει στο παιχνίδι της «Κυρίας», όλα εκείνα τα στοιχεία που έλειψαν από τον αγώνα της πρεμιέρας. Τρέξιμο, πάθος και απόλυτη συγκέντρωση για να αποφευχθούν τα παιδαριώδη λάθη. Στο πιθανότερο σενάριο θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα. Θα απουσιάσει σίγουρα ο Φαν Νιφ, ο οποίος αποβλήθηκε, ο τραυματίας Αρτυματάς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τόσιτς και Φουρτάδο.

Η συμμετοχή των δύο τελευταίων θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ