aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Χωρίς την ταμπέλα του φαβορί

Ανόρθωση: Χωρίς την ταμπέλα του φαβορί

Η συνέχεια στις επιτυχίες για την Ανόρθωση που είναι το πρώτιστο ζητούμενο, περνάει από το Τσίρειο. Πάει σήμερα στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον αλλαγμένο και φιλόδοξο Άρη. Με δεδομένη την ατάκα του Κετσπάγια («σε κάθε ματς ό,τι πάρεις είναι κέρδος»), για να καταδείξει ότι οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες έχει σμικρυνθεί, η ταμπέλα του ισχυρού φαβορί πέφτει μόνη της.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να αντλήσουν δύναμη ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στη Γάνδη και μάλιστα εκτός έδρας. Ταυτόχρονα ο Γεωργιανός τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του συγκεντρωμένους και προσηλωμένους, χωρίς τα «μπλακ άουτ» που εμφανίστηκαν -μαζικά- στα τελευταία λεπτά της προηγούμενης αναμέτρησης με τον Εθνικό Άχνας.

Η «Κυρία» θα μπει στη μάχη ενισχυμένη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι της. Από την αποστολή απουσιάζει μόνο ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν που αντιμετωπίζει ακόμη πρόβλημα στον μηρό. Ρισβάνης και Λάφερτι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού τους και προπονήθηκαν τις τελευταίες δύο μέρες, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Χριστοφή και Χρυσοστόμου. Ως σίγουρη επιστροφή θεωρείται ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή από την κόκκινη κόντρα που είδε στον αγώνα με τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ