aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Χωρίς Κεραυνό στον «τελικό», αλλά με Λόρια και Τεχέρα

Ανόρθωση: Χωρίς Κεραυνό στον «τελικό», αλλά με Λόρια και Τεχέρα

Η Ανόρθωση θα παραταχθεί στον αυριανό «τελικό» με τον Ολυμπιακό δίχως τον Κεραυνό, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις μετά το ματς με την ΑΕΛ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Χριστοφόρου.

Το θετικό για τους κυαόλευκους, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ότι επιστρέφει ο Λόρια και θα υπερασπιστεί αυτός την εστία τους, ενώ έτοιμος είναι και ο Τεχέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του συλλόγου της Αμμοχώστου στον ΣΠΟΡ FM:

Αν είναι τελικός το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ξεκάθαρα για να υπάρξει πιο σημαντικό παιχνίδι απ’ αυτό θα πρέπει να περάσουμε αύριο. Μια μαχητική ομάδα ο Ολυμπιακός, που θα παλέψει να υπερασπιστεί το υπέρ της προβάδισμα. Απ’ την άλλη θεωρούμε ότι στο δικό μας γήπεδο, η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την απόδοση των δικών μας παικτών.

Παιχνίδι που δεν έχει αύριο για μας. Είναι οριστικό ότι η μόνη μας διέξοδος για τα κύπελλα της Ευρώπης είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Θα πρέπει όποιες δυσκολίες και να βρούμε μπροστά μας να τις προσπεράσουμε. Το μεταδίδει αυτό και ο κόσμος. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι για να έρθει το καλύτερο αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Αγωνιστικά νέα: «Η προετοιμασία έχει μόλις ολοκληρωθεί με πρωινή προπόνηση. Κίκο, Εμπραλίτζε και Χρυσοστόμου θα είναι δεδομένα εκτός. Προστέθηκε στις απουσίες ο Κεραυνός, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά το ματς με την ΑΕΛ και θα μείνει εκτός 2-3 εβδομάδες. Λόρια και Τεχέρα μπήκαν στο φουλ πρόγραμμα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Εκτός κι ο Κορρέα με κάρτες».

Για τους πολλούς τραυματισμούς φέτος: «Είναι μέσα στην ποδοσφαιρική μας ζωή αυτό με τους τραυματισμούς. Είναι κάτι με το οποίο οφείλουμε να μάθουμε να ζούμε. Όσοι αγωνιστούν έχουν υποχρέωση να δώσουν τα πάντα για να έρθει η πρόκριση».

Για την προπώληση: «Βάλαμε γενική είσοδο 10 ευρώ, αντιλαμβανόμενοί τη σημασία του αγώνα, αλλά και γιατί θέλαμε να δώσουμε μια επιπλέον ώθηση. Το κοινό ανταποκρίνεται και αν απομείνουν εισιτήρια θα ανοίξουν ταμεία μιάμιση ώρα πριν τον αγώνα. Υπάρχουν πιθανότητες για να εξαντληθούν όλα».

Για το ότι η Ανόρθωση θα βρεθεί στο δεύτερο γκρουπ: «Αυτό που μπορώ να σχολιάσω είναι πως πρόκειται για μια εξέλιξη που έμοιαζε δεδομένη τον Γενάρη και φτάσαμε να μπει ο Μάρτης για να δεχθώ αυτή την ερώτηση. Αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό και δείχνει πως κάναμε τα πάντα για να το καθυστερήσουμε αυτό. Αν το έβαζε ο Μραζ με την ΑΕΛ στο τέλος θα είχαμε ελπίδες ακόμη για την εξάδα. Δεν προλάβαμε και θα πρέπει να συμβιβαστούμε στο δεύτερο γκρουπ για πρώτη φορά στην ιστορία μας, για αγωνιστικούς λόγους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ