aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Χωρίς Καλτσά στο Βελιγράδι (αποστολή)

Ανόρθωση: Χωρίς Καλτσά στο Βελιγράδι (αποστολή)

Ολοκλήρωσε με πρωϊνή προπόνηση την προετοιμασία της στην Κύπρο η Ανόρθωση, ενόψει του αγώνα κόντρα στην Παρτίζαν την Πέμπτη (9/12) για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ακολούθως έγινε γνωστή η αποστολή των κυανολεύκων για το ταξίδι στη Σερβία. Εκτός αυτής έμειναν οι Κάιλ Λάφερτι και Νίκα Νινούα, αλλά και ο τιμωρημένος Σπύρος Ρισβάνης.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Νίκο Καλτσά, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στη μέση, επίσης δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Με πρωινή προπόνηση που έγινε στο προπονητικό μας κέντρο, ολοκληρώθηκε η εν Κύπρω προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι. Παιχνίδι για το φινάλε των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Mε το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή στην οποία δε συμπεριλαμβάνεται ο Νίκος Καλτσάς λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Σπύρος Ρισβάνης καθώς και οι Κάϊλ Λάφερτι και Νίκα Νίνουα.

Η αποστολή αποτελείται από τους:

Uefa Squad List Final Updated Me Partizan

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ