aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Χωρίς «απώλειες» στην ευρωπαϊκή λίστα

Ανόρθωση: Χωρίς «απώλειες» στην ευρωπαϊκή λίστα

Η Ανόρθωση θα δώσει τους αγώνες της με αντίπαλο τη Ραπίντ Βιέννης, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της. Χθες κοινοποιήθηκε η λίστα που δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ και ο Τιμούρ Κετσπάγια συμπεριέλαβε ολόκληρο σχεδόν το ρόστερ του.

Είκοσι τέσσερις παίκτες συνολικά, εκ των οποίων και οι 15 του καταλόγου Α. Απουσιάζει ο Παναγιώτης Αρτυματάς, ο οποίος θα δοθεί δανεικός στην Κηφισιά και κάποιοι άλλοι νεαροί που συμμετέχουν στις προπονήσεις, όπως ο Δανιήλ Παρούτης και ο Άντρις Νεοφύτου (κι αυτός θα δοθεί δανεικός).

Βάσει των κανονισμών, η λίστα μπορεί να διαφοροποιηθεί με δύο αλλαγές μέχρι τα μεσάνυχτα της παραμονής του αγώνα. Νίκα Κατσαράβα και Άζερ Μπουσουλάτζιτς είναι στη λίστα, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου στα φιλικά λόγω των τραυματισμών τους. Ενδεχομένως ο Γεωργιανός τεχνικός να τους υπολογίζει για τον επαναληπτικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης είναι στις αναμετρήσεις με τους Αυστριακούς. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Τιμούρ Κετσπάγια πήγε χθες στη Βιέννη για να τους κατασκοπεύσει για άλλη μια φορά. Την ίδια ώρα οι οπαδοί της «Κυρίας» πλάθουν σενάρια για την καλύτερη δυνατή κλήρωση, αύριο, στις επόμενες φάσεις. Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε την προκλήρωση του ζευγαριού Ραπίντ – Ανόρθωση και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Η προκλήρωση του Κόνφερενς Λιγκ.

Η προκλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ