aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Χωρίς… ανάσα ξεκούρασης

Ανόρθωση: Χωρίς… ανάσα ξεκούρασης

Η αποστολή της Ανόρθωσης από το Βέλγιο επέστρεψε χθες το απόγευμα, σήμερα θα κάνει μία προπόνηση και αύριο θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για… ανάσα ξεκούρασης.

«Η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα», ήταν το σχόλιο του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το ματς με τη Γάνδη (0-2) για τη συνέχεια και ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Όλοι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης προσδοκούν ότι η βελτίωση θα γίνει πραγματικότητα και θα φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επειδή ο Γεωργιανός προπονητής δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πλειονότητα των παικτών του, θεωρείται βέβαιο ότι θα επιχειρήσει και νέες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενδεχομένως σε όλες τις γραμμές. Επιπρόσθετα αγωνιστικά προβλήματα από την προσπάθεια στη Γάνδη δεν έγιναν γνωστά κι έτσι αναμένεται ότι θα καταστρώσει τα πλάνα του, μόνο χωρίς τους Αμπαρτζουμιάν και Μπουσουλάζιτς που δεν ταξίδεψαν στο Βέλγιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ