aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Χάρτινος πύργος

Ανόρθωση: Χάρτινος πύργος

Όσο δυσκολοχώνευτη για τον κόσμο της Ανόρθωσης είναι η φετινή πορεία της ομάδας, άλλο τόσο βαρυστόμαχη αποδείχθηκε η έβδομη ισοπαλία στο τρέχον πρωτάθλημα. Άλλη μία «μαχαιριά». Και ας μην έκρινε τίποτα απολύτως το νέο στραβοπάτημα. Εδώ και καιρό, εξάλλου, τα πάντα πήραν τον δρόμο τους.

Αυτό που ενόχλησε στο προχθεσινό ματς με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, λοιπόν, δεν είναι άλλο από την κατάρρευση του συνόλου στο τελευταίο 15λεπτο. Η προδιαγραφόμενη άνετη επικράτηση με 4-1, μετατράπηκε σε άτυπο διαγωνισμό κυανόλευκων λαθών και μοιραία, όχι μόνο η Νέα Σαλαμίνα έφερε στα ίσα το ματς σαν σε προπόνηση, αλλά υπήρχε η πεποίθηση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ότι στα τελευταία 180 δευτερόλεπτα, μπορούσαν να γυρίσουν το ματς.

Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, τα… έριξε στη χαλάρωση και την υποτίμηση, σημειώνοντας ότι στην αυριανή προπόνηση θα αναλυθεί το ματς ώστε να αποτελέσει καλό μάθημα σε όλους. Χαρακτήρισε παράξενο το τρίτο 90λεπτο στα πλέι άουτ, με βάση την εξέλιξή του, αδυνατώντας κι ο ίδιος να εξηγήσει το μπλακ άουτ. Η «Κυρία» παρουσίασε εικόνα διάλυσης.

Λες και κάποιος κατέβασε τον διακόπτη κι έσβησαν τα φώτα. Δεν συνήλθε ούτε από τη μείωση του σκορ σε 4-2, ούτε από τη μείωση σε 4-3. Παθητικός ρόλος και χαμένες σχεδόν όλες οι μονομαχίες εντός της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ