aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Χάραξαν την επόμενη ημέρα

Ανόρθωση: Χάραξαν την επόμενη ημέρα

Την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης σχεδίασαν επί χάρτου οι Τιμούρ Κετσπάγια και Νεόφυτος Λάρκου, σε δείπνο με οικοδεσπότη τον Χρίστο Πουλλαΐδη.

Η απόφαση του μεγαλομετόχου της «Κυρίας» για πρόσληψη αθλητικού διευθυντή είναι ειλημμένη, οι επαφές με τον Νεόφυτο Λάρκου για συμβόλαιο δύο χρόνων βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και η συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας αποτέλεσε άλλο ένα βήμα ως προς την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν με κάθε λεπτομέρεια το πλαίσιο ενδεχόμενης συνεργασίας, καθόρισαν τους ρόλους του καθενός και χάραξαν το πλάνο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη νέα σεζόν. Διαφάνηκε ότι υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης στο γενικό πλαίσιο και τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν πιθανή συνεργασία. Επισήμως οι κυανόλευκοι δεν σχολιάζουν δημόσια τις κινήσεις προγραμματισμού για την επόμενη  σεζόν. «Πριν τελειώσει η σεζόν, δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να αναφέρουμε», ήταν η σύντομη τοποθέτηση από τον εκπρόσωπο Τύπου, Δημήτρη Χριστοφόρου σε χθεσινές του δηλώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ