aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Χάνει το τρένο ο Λάφερτι

Ανόρθωση: Χάνει το τρένο ο Λάφερτι

Με απογευματινή (17:00) προπόνηση η Ανόρθωση θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (19:00). Το… τρένο για τη Λεμεσό δεν θα προλάβει ο Κάιλ Λάφερτι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, έχασε τις τελευταίες προπονήσεις και θα προσθέσει το όνομά του πλάι σε αυτό του Αζέρ Μπουσουλάτζιτς στο απουσιολόγιο του Τιμούρ Κετσπάγια.

Αντίθετα, ο Ονησίφορος Ρουσιάς θα επιχειρήσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου και εφόσον δεν νιώσει ενοχλήσεις θα είναι στην αποστολή της «Κυρίας» για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής. Στην ομάδα της Αμμοχώστου εκτιμούν ότι ο πρώτος Κύπριος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος (με 17 γκολ) θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, εάν φυσικά το κρίνει ο προπονητής. Ετοιμοπόλεμος, τουλάχιστον από ιατρικής άποψης, είναι ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν και θα είναι στην αποστολή.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Τιμούρ Κετσπάγια μάλλον μπέρδεψε την κατάσταση παρά τη διαφώτισε, σχετικά με το πλάνο που θα ακολουθήσει στη Λεμεσό. Ο Γεωργιανός δοκίμασε τον Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης με τους Καλτσά (δεξιά) και Ουάρντα (αριστερά) στα άκρα σε σχηματισμό 4-2-3-1, τους Χριστοδουλόπουλο και Ουάρντα μαζί στην επίθεση σε σχηματισμό 3-5-2, ενώ για ένα διάστημα χρησιμοποιήθηκε και ο Νίκα Κατσαράβα ως φουνταριστός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ