aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Χαλάλι οι €80.000

Ανόρθωση: Χαλάλι οι €80.000

Όταν ο Τιμούρ Κετσπάγια έδινε εντολή για απόκτηση του Κώστα Αρτυματά το Καλοκαίρι του 2019 ούτε ο πιο πιστός θαυμαστής του Κύπριου διεθνούς μέσου δεν πίστευε πως o 28χρονος ποδοσφαιριστής δύο χρόνια και κάτι μήνες μετά θα ήταν ο αρχηγός, ο ηγέτης και εκ των κορυφαίων της «Κυρίας».

Από κομπάρσος στον ΑΠΟΕΛ έχει μετατραπεί σε απαραίτητο γρανάζι στη κυανόλευκη μηχανή. Ο Αρτυματάς δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ ο πιο τεχνίτης ποδοσφαιριστής. Όμως, βελτιώθηκε πολύ σε τομείς που υστερούσε όπως το κράτημα της μπάλας, την γρήγορη πάσα και το μακρινό σουτ. Μάλιστα, σκόραρε τρία εκπληκτικά τέρματα τους τελευταίους μήνες, σπάνιας ομορφιάς. Το πρώτο στον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, το δεύτερο στο παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά και το τρίτο στην αναμέτρηση με τον Εθνικό τη Δευτέρα.

Στη φάση της διαφωνίας ανάμεσα σε Πόποβιτς και Χριστοδουλόπουλο ο Αρτυματάς έδειξε ότι έχει (και) ηγετικές ικανότητες. Παρόλο που είναι αρκετά πιο νεαρός και με λιγότερες παραστάσεις από τους συμπαίκτες του έδειξε πυγμή πλησιάζοντάς τους ώστε να λήξει το ζήτημα. Οι 80.000 ευρώ που δαπάνησε η Ανόρθωση για να πάρει τον Αρτυματά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχουν ήδη αποσβεστεί και το μόνο σίγουρο είναι πως έπεται και συνέχεια.

Άλλωστε, είναι θέμα χρόνου να ανανεωθεί το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ