aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μπέζους ο «αλμυρός»

Ανόρθωση: Μπέζους ο «αλμυρός»

Το φλερτ της Ανόρθωσης με τον Ρόμαν Μπέζους χρονολογείται. Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός ήταν συχνά στις μετεγγραφικές λίστες του Κετσπάγια, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε στα χέρια του πρόταση, αλλά την απέρριψε. Οι πληροφορίες —τότε— έλεγαν ότι δεν έβλεπε «ζεστά» την προοπτική να έρθει να παίξει στην Κύπρο.

Σήμερα, δεν πρέπει να έχουν διαφοροποιηθεί πολύ τα δεδομένα. Προσεγγίστηκε από τον Νεόφυτο Λάρκου, αλλά οι απαιτήσεις του δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ο Μπέζους ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με τη Γάνδη (τη σεζόν 2021-22 «μέτρησε» 36 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις) και στα 31 του χρόνια αναζητά τις καλύτερες συνθήκες για τη συνέχεια της καριέρας του. Γι’ αυτό και ζήτησε από τον αθλητικό διευθυντή της «Κυρίας» τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 350 χιλιάδες ευρώ. Απαιτήσεις που δεν μπορούσαν να γίνουν αποδεκτές και το θέμα «σκάλωσε». Εφόσον, όμως, ο Ουκρανός παραμένει ελεύθερος, το όνομά του επανέρχεται στο προσκήνιο.

Η αποστολή της Ανόρθωσης πάτησε χθες σε πολωνικό έδαφος και δόθηκε το σύνθημα για… «μέσα τα κεφάλια»! Μέχρι τις 5 Αυγούστου, οι κυανόλευκοι θα προετοιμάζονται στο Αθλητικό Κέντρο Σιλάνκα με στόχο να βάλουν ισχυρές βάσεις για τη νέα περίοδο.

Οι συνθήκες χαρακτηρίζονται ως ιδανικές, αφού στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι πρόκειται για τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποίησε η Εθνική Κροατίας κατά το Euro 2012 και αξιοποιεί και η Εθνική Πολωνίας σε τακτική βάση. Στην Πολωνία, ο Ντάρκο Μίλανιτς θα έχει τη δυνατότητα να δει τους παίκτες του σε τρία φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από αύριο (13:00) με αντίπαλο την ισραηλινή Χάποελ Πέταχ Τίκβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ