aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Μπαράζ» συναντήσεων και συζητήσεων

Ανόρθωση: «Μπαράζ» συναντήσεων και συζητήσεων

Το χθεσινό πρόγραμμα στην Ανόρθωση περιλάμβανε διαδοχικές συναντήσεις με την προσδοκία ότι θα βελτιωθεί το κακό κλίμα. Ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ευγένιος Χαμπουλλάς μίλησε στους κυανόλευκους σε αυστηρό ύφος θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους.

Η συζήτηση έγινε εν τη απουσία του Τιμούρ Κετσπάγια και τονίστηκε στους ποδοσφαιριστές πως δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Τους ζητήθηκε να βελτιωθούν άμεσα και ανεξάρτητα από το ματς της Πέμπτης στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν, να βάλουν την ομάδα σε τροχιά νικηφόρων αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.

Συνάντηση είχε και ο Γεωργιανός τεχνικός με τους παίκτες του. Διήρκησε σχεδόν μία ώρα, ενώ στο πλαίσιο της συζήτησης τον λόγο πήραν και αρκετοί ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων οι Αρτυματάς, Χριστοφή, Χριστοδουλόπουλος και Αραγιούρι. Οι κυανόλευκοι αναγνωρίζουν ότι έχουν μερίδιο ευθύνης στα αγωνιστικά… χάλια της ομάδας και υποσχέθηκαν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επανέλθουν στις νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ