aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μπαίνουν και την αλλάζουν

Ανόρθωση: Μπαίνουν και την αλλάζουν

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον επαναληπτικό αγώνα με την Ραπίντ, την ερχόμενη Πέμπτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, μπαίνει από σήμερα η Ανόρθωση.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Βιέννη περιόρισε στο ελάχιστο τις πιθανότητες της «Κυρίας» για πρόκριση στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ, όμως στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι διατεθειμένοι να πετάξουν λευκή πετσέτα. Θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις αφενός για να αποδείξουν ότι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες που φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αφετέρου για να ικανοποιήσουν τον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ετοιμάζει ορισμένες αλλαγές με στόχο να παρουσιάσει την Ανόρθωση καλύτερη και πιο απαιτητική. Οι Ντένις Πόποβιτς και Μίλος Ντέλετιτς με την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν τόσο στο δημιουργικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι και αναμένεται πως θα πάρουν φανέλα βασικού στον επαναληπτικό.

Άλλη μία βδομάδα προπονήσεων έβαλε στην πλάτη ο Σπύρος Ρισβάνης και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να αποτελέσει το παρτενέρ του Πάουλους Αραγιούρι στο κέντρο της άμυνας, εάν επιλεγεί σχηματισμός με τετράδα στην άμυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ