aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Άσχημα μαντάτα για τον Γκαλίτσιο

Ανόρθωση: Άσχημα μαντάτα για τον Γκαλίτσιο

Καθόλου ενθαρρυντικά δεν είναι τα νεότερα που προκύπτουν αναφορικά με τον τραυματισμό του Γιώργου Γκαλίτσιου. Ο Ελλαδίτης αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης με την ΑΕΛ και εξ αρχής τονίστηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Η Ανόρθωση προ ημερών, στο ιατρικό δελτίο, ενημέρωσε ότι ο έμπειρος δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα μερικών βδομάδων και οι φόβοι επαληθεύτηκαν. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έδειξαν μερική ρήξη τένοντα και ως εκ τούτου δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον επόμενο ένα μήνα.

Με βάσει τις ενδείξεις ο Γκαλίτσιος εκτός απρόοπτου δεν θα είναι διαθέσιμος στα επόμενα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος της Ανόρθωσης αλλά και στους ημιτελικούς αγώνες κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ στις 14 Απριλίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και 21 του ίδιου μήνα στο ΓΣΠ.

Η πορεία της αποθεραπείας του θα αξιολογείται κάθε βδομάδα. Εκτός για τον αγώνα με την ΑΕΚ θα είναι ο Δημήτρης Χριστοφή, αμφίβολος για την ώρα είναι ο Βργκοτς, ενώ θα δοκιμάσει τις επόμενες μέρες να αυξήσει ρυθμό ο Οκριασβίλι. Επιστρέφει στη διάθεση του Κετσπάγια ο Ρισβάνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ