aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αρνητική επίδοση δεκαετίας!

Ανόρθωση: Αρνητική επίδοση δεκαετίας!

Εφιαλτική πορεία διανύει στο πρωτάθλημα η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου μετρά δέκα ήττες σε 19 αγώνες και βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας, στο -12 από την έκτη θέση και μόλις στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι κυανόλευκοι έμειναν «άσφαιροι» για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι και ξέχασαν πότε πανηγύρισαν γκολ!

Τελευταία φορά που παραβίασαν εστία αντιπάλου ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 2022, στο ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό. Σκόρερ; Ο νυν ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Αμρ Ουάρντα, στο 59’ της αναμέτρησης. Ακολούθησαν 480’ χωρίς γκολ, με απολογισμό τέσσερις ήττες από ΑΠΟΕΛ (0-1), Καρμιώτισσα (0-3 με απόφαση του αθλητικού δικαστή, 0-2 την ώρα της διακοπής), Ακρίτα (0-1), Απόλλωνα (0-3) και μια λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ (0-0).

Η σχετική επίδοση αποτελεί αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας για την Ανόρθωση. Τελευταία φορά που έμεινε χωρίς γκολ σε πέντε σερί αγώνες ήταν τη σεζόν 2012-13, από τις 31 Μαρτίου έως τις 28 Απριλίου. Ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ (0-2) με τον Ρόνι Λέβι στον πάγκο και ακολούθησε αλλαγή προπονητή με τον Πάμπο Χριστοδούλου να αναλαμβάνει τον πάγκο της «Κυρίας», η οποία παρέμεινε «άσφαιρη» για άλλα τέσσερα ματς. Ήττα από την ΑΕΚ (0-3), ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ (0-0), ισοπαλία με την Ομόνοια (0-0) και βαριά ήττα από τους πράσινους (0-4).

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ