aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αρνείται να μπει στο παιχνίδι των μαθηματικών πράξεων

Ανόρθωση: Αρνείται να μπει στο παιχνίδι των μαθηματικών πράξεων

Μέσα τα κεφάλια και για τους μισούς διεθνείς της Ανόρθωσης, με στόχο την τρίτη σερί νίκη στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός στο ΓΣΠ είναι το νέο (ψηλό) εμπόδιο για τους κυανόλευκους που θέλουν να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία και να διατρανώσουν ότι είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Οι διαδοχικές νίκες επί της Ομόνοιας και της Πάφος FC έχουν φέρει χαμόγελα και πίστη στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, η οποία καλείται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ανεξαρτήτως αν η εγχώρια προσπάθεια θα διακοπεί άλλες δύο φορές για τις αναμετρήσεις με αντιπάλους τη Γάνδη (εντός έδρας στις 25 Νοεμβρίου) και την Παρτιζάν Βελιγραδίου (εκτός έδρας στις 9 Δεκεμβρίου) για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο πιστεύουν ότι μέχρι το τέλος του 2021 θα έχουν καταφέρει να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την κορυφή. Εύκολοι αντίπαλοι δεν υπάρχουν, αλλά το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ματς στα οποία οι προσδοκίες είναι (φυσιολογικά) ψηλές. Παραδοσιακό ντέρμπι είναι μόνο αυτό κόντρα στον Απόλλωνα στο τέλος Νοεμβρίου. Όλοι, βέβαια, δηλώνουν ότι ο πιο δύσκολος αντίπαλος είναι ο επόμενος και γι’ αυτό αρνούνται να μπουν ιδιαίτερα στο παιχνίδι των μαθηματικών ασκήσεων επί χάρτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ