aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Άριστα στον έλεγχο προόδου

Ανόρθωση: Άριστα στον έλεγχο προόδου

Εάν το σημερινό ντέρμπι με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν για την Ανόρθωση ένας έλεγχος προόδου, τότε η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε άριστα σε όλα! Η επιβλητική τεσσάρα επί της Ομόνοιας σκόρπισε ενθουσιασμό σε όλους όσοι αποτελούν το οικοδόμημα της «Κυρίας». Από τον μεγαλομέτοχο Χρίστο Πουλλαΐδη και τον πρόεδρο Ανδρέα Σάντη που πανηγύριζαν σαν παιδιά στα επίσημα, μέχρι τον τελευταίο οπαδό.

Η Ανόρθωση πότισε πολλά φαρμάκια τους φίλους της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ο θρίαμβος επί της Ομόνοιας αποτελεί νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Μπορεί το «τρίποντο» να μην σημαίνει και πολλά, αφού το «τρένο» της εξάδας έχει χαθεί (υπάρχουν μόνο μαθηματικές πιθανότητες), αλλά προσφέρει πολλά περισσότερα.

Δίνει δύναμη στη νέα διοίκηση που ανέλαβε σε μία κρίσιμη και δύσκολη περίοδο να συνεχίσει το έργο της. Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς κέρδισε ακόμη περισσότερους πόντους και δικαιώνεται, καθώς από την πρώτη ημέρα «φωνάζει» πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Οι πρώτες εντυπώσεις από τα τέσσερα χειμερινά αποκτήματα είναι εξαιρετικές, γεγονός που πιστώνεται στον τεχνικό διευθυντή, Αντόνιο Πριέτο.

Ο Σάμουελ Μραζ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι, με το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του. Ο Αντονίν Κορτές έπαιξε οκτώ λεπτά και πρόλαβε να σκοράρει για δεύτερη φορά με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Ο Άνχελ Γκερέρο ήταν ο δημιουργός του πρώτου γκολ και έκανε πάρα πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, ενώ ο Τεχέρα ανέλαβε ρόλο ηγέτη στη μεσαία γραμμή από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στην ομάδα.

Το κυριότερο απ’ όλα, είναι το γεγονός πως η Ανόρθωση κερδίζει ξανά τον κόσμο της και μαζί τη δυναμική πως μπορεί να διεκδικήσει τον στόχο της διάκρισης στο κύπελλο, για να έλθει το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ