aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αρχίζει η προπώληση των εισιτήριων για Γάνδη

Ανόρθωση: Αρχίζει η προπώληση των εισιτήριων για Γάνδη

Την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γάνδη στο Βέλγιο ανακοίνωσε η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου σημειώνει πως η τιμή τους ορίστηκε από το γηπεδούχο σωματείο στα €20.

Η σχετική ανακοίνωση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα με τη Γάνδη (30/9, 19:45). Μέσα από σειρά επαφών με την αντίπαλη ομάδα, καταλήξαμε σε διευθέτηση όπως τα εισιτήρια διατεθούν μέσα από τη δική μας πλατφόρμα (www.anotickets.com) και η πώληση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (27/9) στις 11:00. Εισιτήρια θα πωλούνται και στις μπουτίκ της ομάδας σε «Α. Παπαδόπουλος» και «Θεμιστόκλειο».

Κατά την πρώτη μέρα διάθεσης, θα υπάρχει προτεραιότητα για τους κατόχους διαρκείας 2021-22 ενώ από την Τρίτη (28/9) στις 9:00 θα μπορούν και οι υπόλοιποι φίλοι της ομάδας να αγοράσουν. Η τιμή τους ορίστηκε από το γηπεδούχο σωματείο στα €20. Η αγορά θα γίνει επιλέγοντας μια τυχαία θέση στο «Α. Παπαδόπουλος» αφού ο χώρος που θα φιλοξενήσει τους οπαδούς μας είναι συγκεκριμένος.

Τονίζεται πως είναι απαραίτητη η εκτύπωση του εισιτηρίου από το αρχείο pdf και παραθέτουμε σχετικό δείγμα:

Ωράριο λειτουργίας σημείων πώλησης

Μπουτίκ «Α. Παπαδόπουλος»

Δευτέρα-Τρίτη: 9:00-13:00, 14:30-18:30

Μπουτίκ «Θεμιστόκλειο»

Δευτέρα-Τρίτη: 17:00-20:00

Προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα:

Οποιοσδήποτε εισέρχεται στο Βέλγιο με αεροπλάνο ή πλοίο, πρέπει στο διάστημα 48 ωρών πριν το ταξίδι να συμπληρώσει το Passenger Locator Form που θα το βρείτε στον ακόλουθό σύνδεσμο: https://bit.ly/3kF9RvE

Προϋποθέσεις για είσοδο στο γήπεδο

Σύμφωνα με τις αποφάσεις των Βελγικών αρχών η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται σε άτομα πλήρως εμβολιασμένα για COVID-19 μετά την πάροδο 14 ημερών, άτομα που έχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης από COVID-19 διάρκειας μέχρι 180 μέρες και άτομα που έχουν αρνητική ένδειξη σε PCR test (48 ωρών) ή Rapid test (της ημέρας του αγώνα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ