aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Άρχισε τις διαπραγματεύσεις από τις €500.000 ο Γουαρίς!

Ανόρθωση: Άρχισε τις διαπραγματεύσεις από τις €500.000 ο Γουαρίς!

O Ματζίντ Γουαρίς από την πρώτη στιγμή που προτάθηκε στην ομάδα προγραμματισμού της Ανόρθωσης μπήκε ψηλά στη σχετική λίστα. Η περίπτωση του Γκανέζου επιθετικού αξιολογήθηκε τόσο από τον Νεόφυτο Λάρκου όσο και από τον Ντάρκο Μίλανιτς ως ιδανική για ενίσχυση της γραμμής κρούσης της «Κυρίας», καθώς έχει παραστάσεις από ψηλό επίπεδο και τα χαρακτηριστικά του διαφέρουν απ’ αυτά των Ντέγιαν Ράντονιτς και Κασιμίρ Νινγκά.

Η διερευνητική κρούση της Ανόρθωσης για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πιθανότητα απόκτησης του 30χρονου επιθετικού απογοήτευσε τους ανθρώπους των κυανόλευκων, καθώς η πλευρά του πρώην άσου του Στρασβούργου ζήτησε 500.000 ευρώ! Έτσι, οι Λάρκου-Δαμιανού και Μίλανιτς έβαλαν το όνομα του Γκανέζου στην άκρη, ευελπιστώντας πως θα ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Όπως κι έγινε. Η Ανόρθωση έκανε οικονομική υπέρβαση προσφέροντας ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια του ρόστερ στον ύψους 1.72μ επιθετικό και εκτός απρόοπτου θα τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Γουαρίς απάντησε προφορικά θετικά στην πρόταση της Ανόρθωσης και έχουν διευθετηθεί οι λεπτομέρειες άφιξης του στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, με τα απαραίτητα τεστ και τις υπογραφές των συμβολαίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ