aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αρχή από τα βασικά, γκολ!

Ανόρθωση: Αρχή από τα βασικά, γκολ!

Πρόγραμμα «φωτιά» για την Ανόρθωση αρχίζει από το Σάββατο με την ομάδα της Αμμοχώστου να εκστρατεύει στη Λεμεσό για την αναμέτρηση με τον Άρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη το παιχνίδι με τη Γάνδη για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και μετά το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ τη Δευτέρα (27/9).

Στην «Κυρία» δεν βλέπουν μακριά, παρά μόνο στο παιχνίδι με την ομάδα του Λιάσου Λουκά. Η αναμέτρηση με τον Εθνικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αποτέλεσε μάθημα για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ότι δεν υπάρχουν φαβορί και κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει πριν το τελικό σφύριγμα.

Στο Τσίρειο η ομάδα της Ανόρθωσης πρέπει να αρχίσει από τα βασικά, να  σκοράρει. Σε τρία παιχνίδια μακριά από την έδρα της στη φετινή σεζόν, με αντίπαλους Ραπίντ Βιέννης, Χάποελ Μπερ Σεβά και Δόξα οι κυανόλευκοι δεν έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Απέναντι στον Άρη επιβάλλεται να βάλουν τέλος στο αρνητικό στατιστικό ώστε να φτάσουν στο ζητούμενο που είναι φυσικά οι τρεις βαθμοί.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει αυξημένες επιλογές, καθώς εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του ο Μίλος Ντέλετιτς και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει φανέλα βασικού. Φανέλα βασικού διεκδικεί με αξιώσεις και ο Κάιλ Λάφερτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ