aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αποστολή με Μπουσουλάτζιτς (pic)

Ανόρθωση: Αποστολή με Μπουσουλάτζιτς (pic)

Για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν συμμετέχει σε αποστολή της Ανόρθωσης ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς, ο οποίος θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο αύριο με προορισμό το Ισραήλ. Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Με απογευματινή προπόνηση που έγινε στο αθλητικό μας κέντρο «Α. Καρράς», ολοκληρώθηκε η εν Κύπρω προετοιμασία της ομάδας μας για το ταξίδι στο Ισραήλ και τον αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σέβα. Αγώνας που διεξάγεται στα πλαίσια των play offs του UEFA Europa Conference League.

Ο προπονητής μας επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, με το ευχάριστο νέο να έρχεται από τον Αζέρ Μπουσουλάτζιτς που για πρώτη φορά φέτος συμπεριλήφθηκε.

Η ομάδα μας ταξιδεύει στις 11 το πρωί της Τετάρτης(18/8) με ναυλωμένη πτήση για Ισραήλ, ενώ στις 19:30 της ίδιας μέρας ο κ. Τιμούρ Κετσπάγια καθως και ένας ποδοσφαιριστής μας θα παραθέσουν συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα. Η προπόνηση στο «Turner Stadium» θα ξεκινήσει στις 20:00. Η συνέντευξη τύπου του κ. Ronny Levy για τη Χάποελ Μπερ Σέβα ξεκινά στις 17:30 και η προπόνηση στις 18:00. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 20:00 την Πέμπτη (19/8) και η επιστροφή στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ