aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Απολογούμαστε...

Ανόρθωση: Απολογούμαστε…

Η Ανόρθωση φούτσαλ με ανακοίνωση της εκφράζει τις απολογίες στον κόσμο της γιατί δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του χθεσινού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και ηττήθηκε με 3-1.

Αναλυτικά: «Μετά από ένα σκληροτράχηλο παιγνίδι, που η ομάδα μας δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του, γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον ΑΠΟΕΛ, χάνοντας έτσι το πλεονέκτημα έδρας.

Το γκολ για την ομάδα μας που προηγήθηκε, το σημείωσε ο Ζιαν Κάρλος στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Στη συνέχεια η ομάδα μας είχε ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της, ωστόσο τα δοκάρια και η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια δεν το έκαναν κατορθωτό, με τον ΑΠΟΕΛ να ισοφαρίζει τέσσερα και μισό λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί η ομάδα μας να το έλεγχε δεν είχε όμως τις λύσεις στην οργανωμένη άμυνα του ΑΠΟΕΛ, που κατάφερε τρία λεπτά πριν το τέλος, να πάρει προβάδισμα με 2-1 και να σφραγίσει τη νίκη του με 3-1, χάρις σε τέρμα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Απολογούμαστε στον κόσμο μας, που έδωσε μαζικό και δυναμικό παρών στην κερκίδα και υποσχόμαστε, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομέν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ