aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Απόφαση ελήφθη για Ουάρντα, μένει η κοινοποίηση

Ανόρθωση: Απόφαση ελήφθη για Ουάρντα, μένει η κοινοποίηση

Στο παιχνίδι με την AEK στην «Αρένα» για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του ο Αμρ Ουάρντα, εκτός κι αν ο Τιμούρ Κετσπάγια αλλάξει άποψη την τελευταία στιγμή.

Ο Αίγυπτιος μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό καρτών στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και ως εκ τούτου ο Τιμούρ Κετσπάγια θα τον στερηθεί σε ένα από τα επόμενα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ (εκτός) και Ομόνοια (εντός).

Η απόφαση του Γεωργιανού είναι να έχει διαθέσιμο τον πρώτο σκόρερ της Ανόρθωσης στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και εντός της ημέρας θα κοινοποιηθεί από την Ανόρθωση στην ΚΟΠ. Πάντως, στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν παράπονο για τη συγκεκριμένη φάση, καθώς ο Σάντος κτύπησε με το χέρι τον Αιγύπτιο και δεν καταλογίστηκε ούτε καν φάουλ με τον διαιτητή να τιμωρεί στη συνέχεια τον Ουάρντα με κίτρινη για διαμαρτυρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ