aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αποφάσεις μετά την Ευρώπη

Ανόρθωση: Αποφάσεις μετά την Ευρώπη

Ο πρώτιστος στόχος της Ανόρθωσης είναι τα καλά αποτελέσματα, τόσο στο κυπριακό πρωτάθλημα όσο και στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Γι’ αυτό και τα κεφάλαια ανανεώσεις συμβολαίων και ενίσχυση της ομάδας κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουρίου θα τεθούν -για ένα εικοσαήμερο- στο περιθώριο.

Η διοίκηση της «Κυρίας» θα μπει σε ουσιαστικές συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων κάποιων παικτών μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων. Καλές… 10 Δεκεμβρίου δηλαδή, αφού ο τελευταίος αγώνας στο Κόνφερενς Λιγκ είναι κόντρα στην Παρτιζάν στις 9 Δεκεμβρίου στο Βελιγράδι.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι χθεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρη Χριστοφόρου, όταν ρωτήθηκε για το θέμα του Κωστάκη Αρτυματά. «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι, η διοίκηση αποφάσισε να δει το θέμα των ανανεώσεων στην ώρα του και στην περίπτωση του αρχηγού μας δεν υπάρχει τίποτα να λεχθεί τώρα», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι δεν έχει γίνει οποιαδήποτε κρούση στην Ανόρθωση (σ.σ. στον ελληνικό Τύπου γράφτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό: «Δεν έχουμε κάποια κρούση, είναι με άλλα δεδομένα που γράφονται τα δημοσιεύματα.

Η διοίκηση θα προβεί στις απαραίτητες κινήσεις για να μην μείνει εκτεθειμένος ο σύλλογος. Αποφασίστηκε ότι αυτή τη στιγμή προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις».
Οι φίλοι της Ανόρθωσης πρέπει να κάνουν υπομονή και για τις μετεγγραφικές εξελίξεις. Με την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, όπως έχουμε ξαναγράψει, θα αξιολογηθούν τα μέλη του υφιστάμενου ρόστερ και στη συνέχεια θα γίνουν οι προσθαφαιρέσεις.

Ο Μιχάλης Μπακάκης της ΑΕΚ (χθες ανακοινώθηκε ότι αναδείχθηκε κορυφαίος δεξιός οπισθοφύλακας στη Β’ Εθνική), προτάθηκε στην «Κυρία», αλλά μόλις οι παράγοντές της και μέλη του τεχνικού τιμ έμαθαν ότι οι απολαβές του πλησιάζουν τις 350 χιλιάδες ευρώ ετησίως, έβαλαν την περίπτωση στο ψυγείο. «Υπάρχουν περιπτώσεις που αξιολογούνται και θα προχωρήσουμε στην όποια προσθαφαίρεση όταν χρειαστεί. Υπάρχει χρόνος ακόμη μέχρι να ανοίξει το μετεγγραφικό παράθυρο Ιανουαρίου.

Οτιδήποτε γράφεται και λέγεται είναι υπερβολικά πρόωρο», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Δημήτρη Χριστοφόρου. Στο πλαίσιο αυτό, διευκρίνισε ότι οι Λάφερτι και Μπουσουλάτζιτς, «μετρούν αντίστροφα για να επιστρέψουν και να πάρουν χρόνο συμμετοχής, υπολογίζονται κανονικά και τίποτα δεν ισχύει απ’ όσα γράφονται».

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σήμερα και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα πάρει τις αποφάσεις του για την αποστολή και το οριστικό πλάνο που θα ακολουθήσει. Στο πιθανότερο σενάριο, ο Λάφερτι θα είναι στην αποστολή, ενώ λιγότερες πιθανότητες έχει ο Μπουσουλάτζιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ