aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση – ΑΠΟΕΛ: Οι αριθμοί λένε την αλήθεια

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ: Οι αριθμοί λένε την αλήθεια

Το γκολ του Νίκου Καλτσά στο 19’ χωρίζει Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Οι γαλαζοκίτρινοι άρχισαν με διάθεση την αναμέτρηση, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Λόρια καμία φορά την εστία του Λόρια σε ολόκληρο το σαρανταπεντάλεπτο. Μάλιστα, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ολοκλήρωσε με μηδέν (!) τελικές προσπάθειες το πρώτο ημίχρονο.

Η Ανόρθωση ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη της τελική προσπάθεια στο 19’ με τον Καλτσά να εκμεταλλεύεται την αδράνεια του Σαμπάλα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, ήταν απειλητική επιτιθέμενη και από τα δύο άκρα και είχε δοκάρι με τον Κβιλιτάια (η μπάλα κτύπησε στο σώμα του Καλτσά) στο 45’.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας με ποσοστό 58%, έναντι 42% της Ανόρθωσης, όμως δεν μπόρεσε να την μετουσιώσει σε επιθετικές προσπάθειες. Αντίθετα, κάθε φορά που έχαναν την μπάλα οι παίκτες των γαλαζοκιτρίνων η «Κυρία» έβρισκε χώρους για να κτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ